Huawei ofera premii substantiale pentru romanii pasionati de tehnologie

Cu ocazia lansarii noului magazin online, gigantul tehnologic pune la dispozitia pasionatilor de tehnologie un nou smartphone, dar si vouchere in valoare de 3.000 de lei. Huawei Online Store a fost creat pentru a-i tine la curent in permanenta pe consumatorii conectati la oferte si la noile produse ale companiei. 

Odata cu lansarea oficiala care a fost programata la sfarsitul acestei luni, compania chineza a anuntat o serie de premii si concursuri gandite special pentru iubitorii brandului. Printre alte surprize, Huawei a dat startul inscrierilor la obtinerea de vouchere de pana la 3.000 lei in magazinul online Huawei.

In ceea ce priveste atractia principala care va fi lansata odata cu noul magazin, Huawei Mate Xs vine ca un model pliabil, echipat cu tehnologie de ultima generatie. Astfel, in schimbul sumei de 10.999 de lei, clientii vor avea la dispozitie, printre alte specificatii standard, un ecran mai generos si camere de inalta calitate. 

Chiar daca Huawei Mate Xs este doar unul dintre premiile oferite cu ocazia lansarii noului magazin, telefonul va intra in posesia unui roman norocos la finalul unui concurs special. Pentru cei care vor sa intre in lupta pentru noul smartphone, clientii trebuie sa faca achizitii de peste 100 de lei, iar primii 50 primesc premii surpriza de tip Mystery Gift Box, in valoare de 199 lei.

De asemenea, romanii care se inscriu la newsletterul de pe pagina oficiala vor primi automat un voucher de 100 de lei, iar cand un client recomanda o alta persoana pentru a-si crea un cont pe site, ambele persoane vor beneficia de vouchere suplimentare in valoare de 50 lei.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>