Caviar a lansat o noua serie de dispozitive menite sa celebreze exploratorii spatiului

Pentru a celebra exploratorii spatiului, de la Yuri Gagarin si Neil Armstrong, pana la Elon Musk si Jeff Bezos, rusii de la Caviar, companie cunoscuta pentru gadgeturile extravagante, au lansat recent o noua serie dispozitive formata din cinci telefoane performante oferite in doua variante, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max.

Cu ocazia aniversarii a 60 de ani de la primul zbor al unui om in spatiu, moment comemorat la data de 12 aprilie, noile telefoane in editie limitata au fost construite in jurul acestui subiect si incluse in seria Space Conquerors. Este de mentionat faptul ca prin aceasta celebrare, noile gadgeturi nu sarbatoresc doar evenimentele din trecut, ci si momentele viitorului, de aici si conexiunea cu SpaceX a lui Elon Musk si Blue Origin a lui Jeff Bezos.

Unul dintre cele mai interesante accesorii este terminalul dedicat lui Gagarin, realizat din titan de ”grad aviatic” si care este completat de o miniatura in relief a rachetei sale Vostok-K. In acest context, compania a anuntat ca vor fi lansate doar 12 astfel de dispozitive, fiecare dintre ele interpretand o bucata din misiunea cosmonautului. 

In schimb, editia care va celebra parcursul lui Neil Armstrong in istorie va fi realizata in doar 11 exemplare ce vor avea un pret de pornire de 6450 de dolari si care include o bucata din nava spatiala Apollo 11. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>