Microsoft lucreaza la o revizuire importanta a magazinului sau de aplicatii pentru Windows

Se pare ca gigantul tehnologic producator de software intentioneaza sa lanseze un magazin de aplicatii Windows actualizat la sfarsitulul acestui an, dar care va avea o deschidere mai mare pentru toate tipurile de jocuri si aplicatii. 

Potrivit revistei The Verge, noile modificari ce vor fi incluse ar deschide magazinul Windows pentru multe alte aplicatii, inclusiv cele populare, cum ar fi pachetul de productivitate Adobe Cloud Creative si chiar browserele rivale precum Chrome si Firefox.

Microsoft si-a lansat anul trecut propriul Windows Package Manager si a devenit rapid o optiune ideala pentru sutele de aplicatii care lipsesc in prezent. Aplicatii precum Steam, WinRAR si Zoom nu exista acum in magazinul Windows, dar sunt disponibile prin Managerul de pachete Windows. 

Magazinul de aplicatii a aparut initial pe Windows 8 pentru a determina dezvoltatorii sa creeze aplicatii Windows universale care sa se extinda pe telefoane, tablete, PC-uri si chiar console Xbox. Microsoft se asteapta ca noile modificari sa transforme magazinul intr-o platforma mai larga si mai placuta pentru dezvoltatorii care au propriile sisteme de actualizare si de achizitie in aplicatie.

Potrivit publicatiilor, magazinul Microsoft revizuit ar putea debuta la Build 2021, care va avea loc in luna mai, fiind urmat de o previzualizare publica. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>