Discord isi mentine independenta si respinge acordul de vanzare cu Microsoft

The Wall Street Journal pune capat discutiilor cu privire la acordul de vanzare al aplicatiei de chat online catre Microsoft. In luna martie, Discord ar fi fost in discutii cu cel putin alte trei companii in afara de Microsoft, printre care Amazon si Epic Games, estimand un pret evaluat la peste 10 miliarde de dolari. 

Discord inglobeaza aproximativ 140 de milioane de utilizatori lunari si a inregistrat venituri de aproximativ 130 de milioane de dolari in 2020, dar inca nu aduce un profit considerabil companiei. Dar chiar si cu potentialii clienti de renume, Discord ar fi decis in cele din urma sa ramana independent si sa ia in considerare lista publica pentru a-si dezvolta succesul.

Aplicatia de chat este o destinatie pentru creatorii care isi creeaza propriile forumuri, dar si pentru grupurile proprii centrate pe jocuri de rol video si de masa, de aici si interesul lui Microsoft pentru diversitatea comunitatilor online. 

Cu exceptia dispozitivelor sale Xbox si Surface, gigantul Microsoft nu are alte modalitati prin care sa intre in contact cu viata de zi cu zi a consumatorilor. Publicatia americana sustine ca atat Discord, cat si Microsoft sunt inca deschise pentru discutii reinnoite, insa pentru moment, aplicatia de chat online va ramane independenta.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>