Apple a anuntat lansarea playerului media Apple TV 4K de generatia a doua

Noul model vine cu un grup de circuite (chipset) mai mai puternic, telecomanda noua si functii inteligente de calibrare a culorilor care ofera cea mai bun rata de divertisment acasa. 

Noul dispozitiv ruleaza acum pe chipset-ul Apple A12 Bionic, ceea ce permite o rata ridicata a cadrelor HDR (High Dynamic Range) si video Dolby Vision, permitand o actiune in miscare rapida la 60 de cadre pe secunda pentru o redare mai rapida si mai realista.

Compania introduce, de asemenea, o noua telecomanda Siri care, fata de modelul anterior, sper ca va fi criticata mai putin in ceea ce priveste experienta Apple TV, avand in vedere designul intunecat care se distingea mai greu in intuneric. Noul model remediaza acest lucru cu un design nou, care ar trebui sa fie usor de utilizat chiar si pe intuneric. 

Impreuna cu tvOS, considerat cel mai puternic sistem de operare TV, Apple TV 4K functioneaza perfect cu dispozitivele si serviciile Apple. Noul Apple TV 4K are un pret de 179 de dolari si va putea fi comandat incepand cu 30 aprilie, insa vor fi livreate in a doua jumatate a lunii mai in peste 30 de tari si regiuni.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>