Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE vor lansa anul acesta telefoane cu camere selfie sub display

In dorinta de a lansa telefoane cu ecrane capabile sa faca selfie-uri de inalta calitate in timp ce camera ramane ascunsa sub afisaj, producatorii de Android au reusit sa micsoreze considerabil dimensiunea decupajelor noilor generatii de smartphone. 

Samsung, Xiaomi, Oppo, vivo, ZTE si Meizu se asteapta sa lanseze modele noi de telefoane care sa aiba camere selfie sub afisaj in cea de-a doua jumatate a anului. Potrivit zvonurilor,  dispozitivele de la Samsung si Oppo care vor folosi camere sub display vor fi modele pliabile, in timp ce Xiaomi se va axa strict pe lansarea noului Mi Mix 4. 

Primul smartphone care a iesit pe piata cu o camera selfie sub display a fost ZTE Axon 20 5G, care, desi a fost o realizare remarcabila, nu a atins prea mult calitatea fotografiilor sale. 

Tehnologia UDC functioneaza prin introducerea unui strat de catod transparent, permitand camerei sa capteze imagini la calitate inalta de sub afisajul dispozitivului.  Acum se zvoneste ca Apple isi ia un aranjament similar, insa pentru sistemul sau de camera True Depth True ID mai avansat in 2023. 

Se pare ca nu va trece prea mult pana cand UDC va incepe sa devina tehnologie de masa, astfel ca productia modelelor cu decupaje in ecranele de afisare se va incheia in cele din urma. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>