Au aparut primele imagini oficiale cu viitoarea generatie Apple iPhone 13

Desi mai sunt cateva luni bune pana la urmatoarea dezvaluire de la Apple, zvonurile despre viitorul iPhone 13 au inceput deja sa circule, alimentand ideea potrivit careia designul general ramane similar cu cel de pe seria iPhone 12 cu laturi plane, cu toate ca decupajul este vizibil mai mic de data aceasta. 

Dimensiunile viitoarei generatii sunt similare cu cele ale ultimului model lansat anul trecut, insa marea schimbare vine in spate, unde cele doua camera sunt pozitionate in diagonala una de cealalta. Același design al camerei a fost vazut recent in dezvaluirea versiunii mini CAD 13 de iPhone, insa detalii referitoare la noile caracteristicile vor aparea ceva mai tarziu. 

De asemenea, in ceea ce priveste caracteristicile de performanta, se vehiculeaza ca noua generatie va avea afisaje LTPO pentru toate dispozitivele din seria iPhone 13. Totodata, se asteapta ca dimensiunile ecranului sa ramana neschimbate: 6.1 inci pentru iPhone 13 si pentru modelul 13 Pro; 5.4 inci pentru mini si 6.7 inci pentru Pro Max. 

In plus, viitoarea generatie vine cu un aspect complet nou, actualizari pentru aplicatiile si modalitati de protejare a confidentialitatii. Potrivit ultimelor informatii publicate, se asteapta ca gigantul tehnologic Apple sa isi lanseze pe piata smartphone-urilor noua gama de modele iPhone undeva in octombrie, cu preturi de pornire de la circa 700 de dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>