Evenimentul Galaxy Unpacked de la Samsung se va desfasura pe 28 aprilie

Gigantul tehnologic a programat un nou eveniment Unpacked luna aceasta, pe 28 aprilie, in cadrul caruia va dezvalui „cel mai puternic Galaxy”. Fara a oferi prea multe detalii, producatorul coreean a decis ca evenimentul sa fie transmis in direct pe YouTube si pe site-ul oficial al companiei, lansand un trailer care dezvaluie o cutie Galaxy de dimensiuni mici care ar putea depozita noua tableta Galaxy S8, un concurent mult asteptat pentru iPad-ul de la Apple. 

Se vehiculeaza, de asemenea, informatii potrivit carora compania coreeana ar putea lansa notebook-urile Galaxy Book Pro si Galaxy Book Pro 360 echipate cu ecrane OLED, conectivitate 5G si cu procesoare Core i5, respectiv Core i7. 

Samsung este cunoscut pentru reticienta sa in a dezvalui prea multe detalii despre dispozitivele sale inainte de un eveniment Unpacked, asa ca cei interesati de produsele care se pregatesc sa intre pe piata gadgeturi-lor, trebuie sa aiba rabadre pana la deschiderea cutiei misterioase din cadrul evenimentului. 

La fel ca in cazul altor producatori de dispozitive, Samsung a lucrat mai mult pentru a oferi noi caracteristici si optimizari smartphone-uri si PC-urilor din gama sa, astfel ca produsele de ultima generatie ale companiei vor avea o durata mai mare de viata a bateriei si o mai buna conectivitate celulara. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>