Netflix si Sony semneaza un contract de licentiere pentru a difuza toate productiile companiei

Netflix si Sony Pictures Entertainment au anuntat astazi un acord de licentiere multianual, pentru a difuza, in exclusivitate, toate productiile companiei, iar primele ecranizari care vor sosi pe platforma sunt filmele care si-au anuntat lansarea incepand cu anul 2022. 

Platforma s-a angajat sa comande un numar specific de filme anual, insa are dreptul de a alege dintre variantele propuse de Sony. Este de mentionat faptul ca printre productiile Sony care vor veni exclusiv pe Netflix se numara si viitoarele ecranizari din productia Marvel, printre care se numara si filmele din seria Spinder-Man. 

„Sony Pictures este un partener excelent si suntem incantati sa ne extindem relatia prin acest acord”, a declarat Scott Stuber, seful Global Films la Netflix. „Acest lucru nu numai ca ne permite sa aducem o lista impresionanta de filme indragite, dar stabileste, de asemenea, o noua sursa pentru iubitorii de filme Netflix din intreaga lume”, a mai adaugat acesta. 

Netflix este unul dintre serviciile de divertisment de top din lume, cu 204 de milioane de abonamente platite in peste 190 de tari care se bucura de seriale TV, documentare si filme de lung metraj. Abonatii pot viziona cat doresc, oricand, oriunde, pe orice ecran conectat la internet si pot relua vizionarea fara reclame sau alte angajamente. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>