Peste 533 de milioane de numere de telefon si date personale ale utilizatorilor de Facebook au fost divulgate online

Datele expuse includ informatii personale a peste 533 de milioane de utilizatori Facebook din 106 tari, incluzand peste 32 de milioane de inregistrari despre utilizatorii din Statele Unite, 11 milioane din Marea Britanie si 6 milioane despre utilizatorii din India. 

Se pare ca un personaj dintr-un forum de hacking de nivel scazut a publicat sambata datele personale ale sutelor de milioane de utilizatori Facebook gratuit care includ numerele lor de telefon, ID-urile, numele complete, locatiile, datele nasterii, biografiile si, in unele cazuri, adresele de e-mail.

Insider a analizat un esantion de date scurse si a verificat mai multe inregistrari prin potrivirea numerelor de telefon ale utilizatorilor cunoscuti de Facebook cu ID-urile listate in setul de date. De asemenea, au verificat inregistrarile testand adresele de e-mail din setul de date de resetare a parolei Facebook, care poate fi utilizat pentru a dezvalui partial numarul de telefon al unui utilizator. 

Un purtator de cuvant al gigantului Facebook a declarat pentru ca datele au fost sterse din cauza unei vulnerabilitati pe care compania a reparat-o in 2019. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>