Noul LG Q1 inregistreaza profituri si venituri record

Este foarte posibil ca gigantul tehnologic LG sa se indeparteze de piata smartphone-urilor, insa cifra veniturilor din primul trimestru al acestui an au depasait asteptarile. Compania a lansat raportul preliminar pentru primul trimestru al anului 2021, iar rezultatele sunt destul de impresionante in ceea ce priveste atat veniturile, cat si profitul operational care au crescut semnificativ, comparativ cu acelasi trimestru al anului trecut.

Potrivit Gsmarena, veniturile consolidate intre lunile ianuarie si martie au fost de 18,8 trilioane KRW, sau aproximativ 16,8 miliarde de dolari, iar profitul pentru trimestrul respectiv a fost de aproximativ 1,5 trilioane KRW, care este egal cu 1,3 miliarde de dolari. Privind performanta inregistrata in acelasi trimestru al lui 2020, veniturile au crescut cu 27,7%, in timp ce profitul a crescut cu 39,2%. 

Aceste cifre sunt preliminare, raportul complet fiind asteptat la sfarsitul acestei luni. Intrucat compania se retrage din lumea smartphone-urilor, se asteapta o restructurare interna, care ar reduce cheltuielile si impactul negativ pe care l-a adus divizia de telefonie mobila pentru multe trimestre consecutive. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>