Lenovo Legion 2 Pro dezvaluie un ventilator incorporat pe spate

Lenovo va introduce noul sau telefon pentru jocuri, numit Legion 2 Pro, si se asteapta ca dispozitivul sa vina cu o baterie masiva de 5.500 mAh, 90W de incarcare rapida. Viitorul smartphone, programat sa soseasca pe 8 aprilie, a fost postat pe site-ul oficial, dezvaluind noul designul care incorporeaza un ventilator pe partea din spate. 

Succesorul Lenovo Legion vine disponibil in configuratii cu pana la 16 sau 18 GB RAM, iar un detaliu inedit este acela ca primim aici un distem de racire dual-turbo ce implica doua ventilatoare in interiorul telefonului. Designul este completat de cele doua camere din spate, un microfon, un blit cu LED-uri duble si sigla Legion pozitionata pe centru. 

Unele dintre caracteristicile confirmate ale smartphone-ului includ un ecran Samsung E4 AMOLED de 6,92 inci cu o rezolutie de 2460 x 1080 pixeli, o rata de reimprospatare de 144Hz si Qualcomm Snapdragon 888. Despre un debut global inca nu exista detalii, insa sansele sunt mici pentru cei care asteapta o disponibilitate pe cale oficiala in Europa.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>