Topul telefoanelor celebre prezentate in filme de succes (The Matrix, Iron Man)

In urma cu cativa ani, cei de la Gsmarena au analizat istoria telefoanelor Sony (Ericsson) utilizate in filmele James Bond. Dar 007 nu este singurul personaj fictiv care a fost folosit pentru a promova un anumit receptor. 

Nokia 7110 este cunoscut pentru aparitia din The Matrix, insa multi nu stiu ca acest lucru este un mit. De fapt a fost un Nokia 8110 care a suferit modificari pentru a obtine capacul tastaturii cu arc. Modelul 7110 a fost prezentat cu o luna inainte de premiera filmului si a fost renumit pentru ca este primul telefon care ruleaza software-ul Seria 40 si care dispune de un browser WAP. 

Samsung SPH-N270, alias „telefonul Matrix”, avea, pe langa mecanismul cu arc,  casti care acopereau cea mai mare parte a ecranului, dar puteau fi împinse in sus pentru a dezvalui restul designului. Fanii au fost destul de dezamagiti cand au aflat ca modelul era un telefon limitat la functiile de baza si ca existau diferente mari fata de telefonul folosit in filmul propriu-zis care, cel mai probabil, era nefunctional. 

Pentru Iron Man 2, maestrul de recuzita al filmului a creat un telefon fictiv, al carui aspect futurist a fost realizat cu o imprimanta 3D. Desigur, acel cadru avea logo-ul Stark Industries, dar si emblema LG, gigantul coreean fiind unul dintre marii sponsori ai primelor filme din serie. Chiar daca brandul s-a ocupat de telefoane transparente si in lumea reala, acestea erau cu mult mai simple. 

Cateva filme mai tarziu, parteneriatul cu LG s-a incheiat si TCL i-a luat locul. La vremea respectiva, compania vindea in principal telefoane sub marca alcatel pe care o acordase de la Nokia. Alcatel One Touch Idol a fost prezentat in Iron Man 3. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>