PlayStation 5 este cea mai vanduta consola de jocuri video, dar majoritatea inca nu au una

Gandul de a pune mana pe PlayStation 5 de la Sony este inca departe de realitate, in ciuda faptului ca dispozitivul a fost lansat de cateva luni bune. Cu o cerere inca ridicata, marii retaileri, cum ar fi Best Buy, Target, GameStop, Amazon si Walmart, prezinta dificultati in a tine pasul, iar aprovizionarea lor limitata este adesea eliminata in cateva minute de la reaprovizionare. Pentru majoritatea jucatorilor, nu a fost o surpriza faptul ca PS5 a fost numita recent consola cu cea mai rapida vanzare din istoria SUA. 

Se pare ca cea mai dorita consola de jocuri ramane epuizata in ambele configuratii: editia exclusiva digitala de 400 de dolari fara unitate optica si modelul mai scump de 500 de dolari cu Blu-ray. 

Peste cateva luni se asteapta ca nivelurile de inventar PS5 sa creasa si disponibilitatea sa revina, astfel ca optiunea de a cumpara consola din magazinele distribuitorilor StockX sau eBay v-ar putea face sa regretati ca ati cheltuit 1.000 de dolari sau mai mult cu cateva luni mai devreme. 

Cel mai probabil vor trece luni inainte ca in magazine sa apara ceva care se apropie de nivelurile normale de inventar, astfel incat obtinerea renumitei console PS5 va fi o provocare pana cel mai devreme in vara acestui an. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>