Olixar prezinta noile modele Sony Xperia 1 III si 10 III

Cu cateva luni in urma,  au aparut o serie de imagini cu viitorului Sony Xperia 1 III. Acum, producatorul de accesorii Olixar a lansat huse pentru noul telefon pe site-ul sau oficial, care dezvaluie un design familiar, similar cu cel din randarile CAD. 

Cele mai mari schimbari au avut loc la nivelul camerei de pe spate. Teleobiectivul este acum un periscop, asa cum era de asteptat. De asemenea, se pare ca blitul LED si senzorul 3D ToF au schimbat locatiile, dar aceasta ar putea fi o eroare in imaginile aparute. 

Un alt lucru de remarcat este butonul suplimentar de sub cititorul de amprente montat lateral care se pare ca este tasta de comanda rapida, pe care Mark III o imprumuta de la Xperia Pro. Totodata, aceastacarcasa ultra subtire transparenta ofera un aspect diferit telefonului. 

Potrivit imaginilor, designul noilor modele pare mai subtire in comparatie cu versiunea din 2020. Chiar si asa, camera de pe fata va fi imbunatatita cu o deschidere mai luminoasa, dar va pastra aceeasi dimensiune si rezolutie a senzorului. Se spune ca noul ecran OLED 4K de 6,5 inci este si mai luminos. Vom afla mai multe pe 14 aprilie, cand Sony va dezvalui un nou telefon Xperia. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>