LG isi va inchide activitatea de smartphone-uri saptamana viitoare

Gigantul tehnologic este unul dintre primii producatori care s-au lansat pe Android cu mai mult de un deceniu in urma, insa se pare ca exista posibilitatea ca in viitorul apropiat sa nu vedem un nou telefon marca LG. 

Potrivit unui raport publicat in The Korea Times, compania va anunta oficial noua decizie  pe 5 aprilie, in timpul sedintei sale de consiliu. Motivul pentru care LG vrea sa-si inchida compania este sustinut de faptul ca nu a reusit sa-si vanda afacerea de smartphone-uri. 

La inceputul acestui an au aparut mai multe zvonuri despre faptul ca LG si-a vandut divizia de smartphone-uri, potrivit unei comunicari interne catre personalul companiei. Un alt raport publicat la acea vreme indica faptul ca VinGroup, un conglomerat vietnamez, era deja in discutii cu gigantul tehnologic pentru a incheia un acord. 

In ciuda zvonuri, inca nu exista informatii oficiale din partea companiei. Luna trecuta, in cadrul adunarii actionarilor, directorul financiar al companiei, Bae Doo-Yong, a spus ca toate posibilitatile cu privire la afacerea cu smartphone-uri raman deschise. 

De-a lungul timpului, LG a realizat cateva telefoane foarte apreciate, inclusiv seria G si Nexus 5. Compania a incercat sa iasa in evidenta, incluzand convertoare digitale DAC si bateriile amovibile. In ultima perioada, a introdus telefoane precum LG Wing, care a explorat un design complet diferit, insa toate acestea nu au fost suficiente pentru a atrage bani. 

Pana in prezent, divizia de telefoane LG a pierdut sume mari de bani. In cel de-al patrulea trimestru al anului trecut, compania a inregistrat pierderi in valoare de 222,9 milioane de dolari americani, considerandu-se un an „mai bun” decat 2019, cand a pierdut 285,6 milioane de dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>