Samsung Galaxy M21 primeste actualizarea One UI 3.1 Core

Samsung Galaxy M21 a fost lansat in martie anul trecut, cu Android 10 One UI 2.0, apoi a primit actualizarile One UI 2.1 in septembrie, respectiv One UI 2.5 in noiembrie. Smartphone-ul a preluat apoi actualizarea One UI 3.0 bazata pe Android 11 in ianuarie, iar acum producatorul anunta ca va primi One UI 3.1 Core. 

Cea mai recenta actualizare de software, cu versiunea de firmware M215FXXU2BUC8, are nevoie 960 MB la descarcare si este recomandat sa faceti asta in timp ce sunteti conectat la reteaua Wi-Fi. In afara de One UI 3.1, noua actualizare aduce si patch-ul de securitate pentru modelul Galaxy M21. 

In plus, actualizarea va aduce noi aplicatii si posibilitatea de a elimina datele de localizare GPS din imagini. Samsung mentionează ca actualizarea vine cu imbunatatiri si la nivelul camerei, oferind o performanta generala si stabilitate versiunilor Galaxy M21. 

Momentan, doar utilizatorii Galaxy M21 din India isi pot descarca noua actualizare, fie din setarile telefonului, fie din sectiunea de firmware. Se asteapta ca noua actualizare software sa fie lansata pe Galaxy M21 pe alte piete in urmatoarele zile. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>