Xiaomi dezvaluie un nou logo si o noua identitate de marca

In cadrul evenimentului Xiaomi’s Mega Launch, Xiaomi a lansat primul smartphone pliabil al marcii, Mi Mix Fold, insa notatile nu se opresc aici. Se pare ca noul logo al producatorul japonez vine cu o noua identitate de brand „Alive”, proiectata de designerul grafic japonez Kenya Hara. 

Desi exista forme infinite intre un cerc perfect si un patrat, proiectantul a reusit sa realizeze un „echilibru dinamic vizual optim” prin modificarea variabilelor din formula matematica. 

Marea schimbare consta in marginile sale rotunjite, dar si in noua tipografie MI care adauga un aspect mai placut din punct de vedere estetic. Xiaomi precizeaza ca si-a dorit un logo care sa simbolizeze „natura sa agila” in urmatorul deceniu. 

Asadar, cu noua sigla si identitate de marca, Xiaomi isi propune acum sa-si faca numele in segmentul premium al pietei. Drept urmare, ne putem astepta la cateva noi linii de produse de ultima generatie, precum si la un vehicul electric, in următorii ani.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>