Google Maps primeste navigare AR, interfata de utilizare pentru noi indicatii si multe altele

Google Maps pe Android, Google a anunțat astazi o serie de noi functii pentru platforma sa de navigatie. Acestea includ asistenta pentru AR Live View in locații interioare, rute mai ecologice pentru calatorii si integrarea informatiilor de preluare si livrare pentru magazinele alimentare.

Gigantul Mountain View a anuntat noile caracteristicile printr-o postare oficiala pe blog. In postare, compania a mentionat ca lucreaza la imbunatatirea aplicatiei Google Maps, utilizand inteligenta artificiala. Live View este functia bazata pe realitatea augumentata care ii ajuta pe utilizatori sa inteleaga mai bine pozitia si destinatiile. 

Acum, pentru a-l face sa functioneze si pentru locatii interioare, Google spune ca a trebuit sa „dezvolte o tehnologie complet noua” denumita localizare globala. Compania foloseste AI pentru a scana „zeci de miliarde de imagini Street View si le mapeaza cu imagini pe telefonul utilizatorului pentru a identifica unde va aflati”. Astfel, Maps poate intelege „altitudinea exacta sau amplasarea unui obiect dintr-o cladire”. 

Pe langa acestea, compania revizuieste si interfata de utilizare. Ca rezultat, Hartile vor afisa rutele pentru toate modurile de transport pe o singura pagina in loc sa le afiseze in file separate. De asemenea, aplicația va afisa straturi de informatii suplimentare, cum ar fi vremea si calitatea aerului, pentru a ajuta utilizatorii sa isi planifice mai bine calatoriile. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>