Prototipul Leica ar putea fi cea mai scumpa camera proiectata de designerul Apple, Jony Ive

Prototipul Leica din 2013, creat de fostii designeri Apple, Jonathon Ive si Marc Newson, va iesi la licitatie in iunie. Camera, despre care se crede ca este un prototip unic, a fost creata in timpul dezvoltarii modelului (RED) Leica M, care a ajuns sa se vanda cu 1,8 milioane de dolari la o licitatie de caritate in 2013. 

Camera are o constructie aproape identica cu cea finala (RED) Leica M, insa ii lipsesc cateva detalii externe. Mai exact, prototipul prezinta o suprafata metalica neteda si reflectanta, in timp Leica M a prezentat un finisaj  mat, cu un design asemanator gratarului infasurat in jurul camerei. De asemenea, prototipul nu are marcaje pe obiectivul APO-Summicron-M 50mm F2 ASPH, care erau prezente pe versiunea finala si nici marcaje minime pe cadrane. 

Conform descrierii de pe pagina de licitatie, prototipul a fost „ultimul pas de dezvoltare cand camera a luat forma finala”. Nu se mentioneaza daca aceasta este o camera functionala sau nu, insa licitatia se asteapta sa inceapa de la 100.000 euro si sa ajunga la o oferta finala intre 200.000 si 250.000 de euro. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>