Caviar personalizeaza noile iPhone 12 cu modele inspirate de personajele Mortal Kombat

Marca rusa de accesorii exclusive de ultima generatie s-a inspirat din noul film Mortal Kombat care se estimeaza ca va ajunge in cinematografe si HBO Max pe 16 aprilie, astfel ca va lansa un trio de telefoane personalizate iPhone 12 Pro si 12 Pro Max bazate pe trei dintre personajele jocului. 

Primul este Scorpion, unul dintre cele mai apreciate personaje din serie. Partea din spate prezinta arma emblematica, fabricata din titan si acoperita cu un strat PVD de culoare aurie. Exista, de asemenea, insertii decorative din fibra de sticla (laminat G-10) si rasina epoxidica. 

Urmatorul este Shao Kahn sau mai bine zis tronul sau din titan asezat pe o baza neagra dintr-un material rezistent. Pe tron se afla ciocanul de razboi fabricat din titan supraincalzit, rezistent la uzura si acoperit cu PVD, alaturi de un craniu care simbolizeaza dusmanii cazuti. 

Cel din urma este personajul Shang Tsung, zis si conducatorul jocului original. Spatele il infatiseaza pe vrăjitorul rau care fura sufletul unui dusman invins. „Sufletul tau este al meu”, este scrisa cu o stralucire in materialul intunecat. Partea din spate este realizata din titan cu un strat durabil de PVD si are, de asemenea, o mana si un craniu 3D. Doi serpi sunt in jurul craniului, a caror ochii sunt facuti din patru smaralde. 

Pretul modelului Scorpion incepe de la 6.140 dolari, iar versiunea Shao Kahn se afla in topul celor trei, inregistrand suma de 6.910 dolari. Pretul variaza in functie de modelul iPhone 12 pe care clientii il aleg, dar si de spatiul de stocare dorit. Se pare ca marca rusa de accesorii va crea doar  99 de unitati pentru fiecare dintre cele trei modele.  

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>