Castile fara fir Galaxy Buds Pro – eficiente pentru persoanele care si-au pierdut auzul

Cu cateva zile in urma, Samsung Electronics a dezvaluit  concluziile unui nou studiu publicat in Clinical and Experimental Otorhinolaryngology, un jurnal stiintific dedicat cercetarii urechii, nasului si gatului (ORL). Studiul a indicat faptul ca sunetul ambiental a noilor Galaxy Buds Pro este eficienta pentru a ajuta persoanele care prezinta afectiuni la nivelul auzului. 

Cercetarea a fost realizata in parteneriat cu Samsung Medical Center, cel mai important spital din Asia, cunoscut pentru serviciile de ingrijire si cercetarile erlaborate. Gigantul tehnologic lucreaza in colaborare cu Samsung Medical Center de peste 10 ani, concentrandu-se pe impactul pe care il pot avea dispozitivele mobile asupra auzului si asupra cercetarii de noi modalitati de optimizare a experientelor sonore pentru utilizatori. 

Potrivit cercetatorlor, niciun alt studiu nu a inclus inca casti fara fir la evaluarea performantei clinice a dispozitivelor auditive. Studiul este primul care demonstreaza beneficiul potential al dispozitivelor fara fir pentru persoanele cu deficiente de auz usoare pana la moderate. Totodata, acestea au potentialul de a imbunatatii viata a 1,5 miliarde de oameni la nivel global care traiesc in prezent cu un anumit grad de pierdere a auzului. 

Aparatul auditiv si produsul personal de amplificare a sunetului au fost supuse celor trei teste cheie: evaluarea electroacustica, evaluarea amplificarii sunetului si o evaluare clinica a performantei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>