Masca inteligenta de la Razer vine cu iluminare RGB

Razer spune ca intentioneaza sa-si livreze conceptul de masca N95 reutilizabila. Prezentat in ianuarie, Project Hazel include ventilatoare active de tip disc, iluminare Chroma RGB si proiectie vocala. Masca de fata este fabricata dintr-un material transparent, permitand citirea buzelor si descifrarea indiciilor faciale. 

„Ne gandeam, acesta este un proiect conceptual si acest lucru va fi relevant atunci cand vaccinarile si totul au fost lansate”, explica directorul executiv de Razer, Min-Liang Tan, intr-un interviu pentru Yahoo Finance. 

Masca inteligenta si-a facut debutul la inceputul acestui an, prezentand ventilatoarele detasabile si reincarcabile care functioneaza si ca amplificatoare vocale, datorita microfoanelor incorporate in interior. Este de mentionat faptul ca masca este conceputa dintr-un material lucios, reciclabil, impermeabil si rezistent la zgarieturi. 

Iluminarea Chroma RGB permite celor doua ventilatoare sa straluceasca automat pe timp de noapte, iar datorita anselor reglabile pentru urechi, clientul beneficiaza de un confort sporit. 

Razer nu a anuntat o data pentru lansarea oficiala si nici pretul noului concept iluminat. Compania va avea nevoie, de asemenea, de aprobari si certificari de la Administratia pentru alimente si medicamente, Centrele pentru controlul si prevenirea bolilor sau Administratia pentru securitate si sanatate in munca.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>