Google doreste sa transforme telefonul in cheie pentru masina

Incepand cu anul 2018 toate telefoanele Google Pixel au inclus un cip Titan M. Separat de procesorul unui telefon obisnuit, cipul are diferite scopuri precum stocarea cheilor de criptare si valideaza sistemul de operare. Se pare ca Google intentioneaza ca Titan M sa fie folosit, de acum inainte si pentru a transforma telefoanele ce ruleaza sistemul de operare Android in pasapoarte si acte identitate digitale.

Astfel, gigantul american a format Alianta Android Ready SE prin intermediul careia isi doreste sa grabeasca producatorii de device-uri adoptarea tuturor acestor noi functii. Aceasta alianta va oferi poate cea mai scurta cale catre consumator a tuturor functiilor noi, pentru a fi integrate imediat. Pentru inceput se doreste ca telefoanele sa fie folosite pentru a stoca cheile auto si carnetele de sofer ale utilizatorilor, urmand ca pe viitor sa fie oferite solutii suplimentare. Potentialul tehnologiei este nelimitat si se asteapta ca telefoanele sa fie utilizate inclusiv pentru stocarea pasapoartelor digitale de vaccinare care vor fi disponibile in toata lumea in 2021. 

Telefoanele si tabletele sunt punctul de plecare, iar in viitorul apropiat tehnologia va integrata, printre altele inclusiv pe dispozitivele Android Auto si televizoarele cu Android.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>