Noua functie „Memorie” a Asistentului Google, detaliata de APK

O detaliere APK efectuata de 9to5Google detaliaza o noua functie inclusa pentru Asistentul Google. Aceasta functie poarta numele de „Memorie” si va permite sa salvati orice continut intr-un feed dedicat care poate fi vizualizat ulterior. Google il descrie ca „o modalitate usoara si rapida de a salva si de a gasi totul intr-un singur loc”

Potrivit site-ului tehnologic GSMArena.com, noua functie va putea salva lucrurile folosind o comanda verbala a Asistentului pe baza indicilor contextuali. Memoria poate salva: articole, carti, contacte, evenimente, zboruri, hoteluri, imagini, filme, muzica, note, fotografii, locuri, liste de redare, produse, retete, mementouri, restaurante, capturi de ecran, expeditii, emisiuni TV, videoclipuri si site-uri web. 

Un nou flux de memorie va fi adaugat alaturi de fluxul instantaneu curent. Acest feed va afisa „Astazi” si „Amintiri mai vechi” ca intrari. Vor fi carduri specifice fisierelor Google Docs, Foi de calcul, Prezentari, Formulare, Site-uri, Jamboard si Drive. Cardurile vor afisa actiuni relevante pentru lucrurile pe care le salvati. De exemplu, daca salvati o reteta, aceasta poate afisa o actiune „Timp de gatit” sau un buton „Urmariti expedierea” pentru o comanda plasata recent. 

Mementourile Asistentului Google vor fi salvate in Memoria Asistentului si veti putea cauta si puteti atinge categorii precum „Important” sau „Cititi mai tarziu”. Capturile de ecran arata ca noua interfata a Asistentului de memorie are doar trei butoane pe randul de jos: Instantaneu, comanda vocala a Asistentului si Memorie. Aplicatia Google are in prezent o fila „Colectii” care poate fi inlocuita cu „Memorie”. 

In starea actuala, Google testeaza intern aceasta functie cu angajatii sai, asa ca nu a fost inca anuntata sau recunoscuta public de Google. Nu exista o data specificata de lansare sau daca va fi disponibila pentru toti utilizatorii Asistentului Google. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>