Honor Band 6 vine cu disponibilitatea programata pentru luna aprilie

Honor Band 6 a fost dezvaluit in noiembrie 2020 in Republica Chineza. Compania a trecut print-o perioada tulbure in timpul iernii, deoarece si-a finalizat separarea de Huawei si, in timp ce dispozitivul portabil a fost prezentat publicului global la inceputul anului, ne putem astepta ca acesta sa ajunga in cele din urma la vanzare. 

Potrivit GSMArena, dispozitivul ingenios prezinta un ecran tactil AMOLED de 1.47 inci, sub un design sportiv cu un logo imens HONOR situat pe partea laterala. De asmenea, exista un monitor SpO2 si un senzor de ritm cardiac, iar banda poate urmari somnul si stresul prin intermediul senzorilor integrati.

Capacitatea bateriei este de 180 mAh, ceea ce este suficient pentru a oferi intre 10 si 14 zile de viata la o singura incarcare. In ceea ce priveste partea de software, Honor Band 6 accepta 10 moduri de antrenament, evaluarea eficientei inotului si calculeaza zonele personale ale ritmului cardiac si, de asemenea, poate detecta automat o activitate daca, dintr-un anumit motiv, utilizatorul a uitat sa o activeze. 

Honor Band 6 va fi disponibil in mai multe optiuni de culori, precum Meteorite Black, Grey Grey sau Pink Coral. Pretul dispozitivului este de 49,90 de euro si va ajunge mai intai la AliExpress cu optiuni de expediere la nivel mondial in această duminica, 28 martie. De asemenea, magazinele online locale HiHonor il vor primi, cu disponibilitate programata pentru aprilie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>