Apple A14X se va baza pe cipul M1 si va debuta pe noile iPad Pro

S-au vehiculat numeroase zvonuri despre viitoarea reimprospatare a iPad-ului Apple, despre care se crede ca va fi lansat in aprilie. Pana in prezent, cea mai vizibila modificare este trecerea la mini afisaje LED, insa informatiile neoficiale vorbesc despre un nou chipset despre care se spune ca prezinta o performanta similara cu cea a Apple M1 gasita in ultimele laptopuri MacBook si Mac mini desktop.

Aceste zvonuri despre noile chipset-uri au castigat acum credibilitate pe masura ce 9to5Mac raporteaza un nou cip A14X care a fost descoperit in al cincilea iOS 14.5 beta. GPU-ul SoC este mentionat ca 13G in versiunea beta, care urmeaza schema obisnuita a numelui de cod al cipului Apple. In plus, beta deep-dive a dezvaluit numele de cod pentru patru noi modele de iPad: J517, J518, J522 si J523. 

Potrivit GSMArena, pe langa de actualizarea iPad Pro, exista si speculatii potrivit carora un nou iPad Mini cu un design modernizat va fi lansat. Se mentioneaza, de asemenea, ca modelele Pro primesc un conector Thunderbolt pentru o conectivitate rapida cu periferice precum monitoare si hard disk-uri, dar va trebui sa asteptam mai multe confirmari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>