Noul iPhone 13 va folosi display-ul LPTO de la Samsung cu suport de 120Hz

Potrivit zvonurilor, Apple va introduce in cele din urma noile modele de iPhone la sfarsitul acestui an, cu suport de 120Hz. Un nou raport din The Elec confirma astazi ca Apple adopta noi afisaje LTPO in asa-numitul iPhone 13, care va permite un consum mai mic de energie. 

Potrivit unei cercetari a UBI Research obtinuta de The Elec, Samsung Display isi va converti gama de afisaje OLED in LTPO, care se asteapta sa fie furnizate catre Apple la sfarsitul acestui an. Samsung este in prezent principalul furnizor de ecrane OLED utilizate pentru iPhone-uri. 

Ecranele LTPO sunt cunoscute pentru consumul moderat de energie comparativ cu afisajele OLED obisnuite, acesta fiind principalul motiv pentru care Apple foloseste deja aceasta tehnologie in Apple Watch. LTPO accepta, de asemenea, rate variabile de reimprospatare a ecranului, de pa a la 120Hz, o caracteristica pe care multi utilizatori au asteptat-o. 

In raport este precizat ca Samsung va termina de convertit productia de afisaj OLED in LTPO pana in prima jumatate a anului 2021. In acest moment, Samsung Display poate garanta 30.000 de substraturi de afisare OLED LTPO pe luna pentru Apple, un numar mai mic in comparatie cu productia obisnuita de afisare.

La inceputul acestei luni, analistul Ming-Chi Kuo a spus ca Apple aduce aceasta noua tehnologie de afisare la modelele de ultima generatie, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max. Analistul crede, de asemenea, ca noile dispozitive iPhone vor veni cu imbunatatiri semnificative ale camerei si vor pastra conectorul Lightning. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>