Galaxy S21 se afla in topul vanzarilor din SUA

Seria Galaxy S21 nu prezinta prea multe semne de incetinire pe pietele cheie ale Samsung. Conform celor mai recente informații din industrie, familia-pilot a triplat vanzarile din prima luna a gamei Galaxy S20 din Statele Unite, considerata cea mai mare piata de smartphone-uri din lume. 

In mare parte, aceasta oferta de piata se datoreaza disponibilitatii imbunatatite a companiei de a reduce preturile modelelor din seria Galaxy S21 mult mai devreme decat predecesorii sai. Potrivit ultimului raport Strategy Analytics, Galaxy S21 Ultra a reprezentat pana acum peste 40% din vanzarile gamei in SUA, inregistrand un procent semnificativ, avand in vedere diferenta de pret intre cele trei modele.

Privind in ansamblu, in timp ce multe dintre cele mai acerbe rivalitati mobile ale Samsung au avut loc în cealalta parte a lumii in ultimii ani, SUA vor ramane un camp de lupta cheie pentru fiecare producator important de smartphone-uri, atata timp cat marjele de profit vor fi luate in considerare. 

Avand in vedere efortul depus pentru lansarea noilor dispozitive Galaxy A si zvonurile cu privire la Galaxy S21 Fan Edition, se pare ca Samsung va fi capabil sa mentina acest impuls pentru cel putin o perioada mai lunga.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>