Compania care ofera 2.400 de dolari pentru a sta departe de orice ecran timp de 24 de ore

Reviews.org, o companie care testează serviciile si produsele pentru casa, organizeaza o provocare de „detoxifiere digitala” timp de 24 de ore. „Daca ai dorinta de a renunta la dispozitivele tale pentru o zi, dar totusi vrei sa fii platit, aceasta este oportunitatea perfecta pentru tine”, a scris compania pe site-ul sau, unde concurentii sunt incurajati sa aplice. 

Pentru a-si selecta alesii, compania pune cateva intrebari esențiale, printre care: „Stii putin prea multe despre vechile tale cunostinte de pe social media?” Potrivit Reviews.org, candidatul ideal trebuie sa fie o persoana cufundata in tehnologie si dornica de provocari. Chiar daca poate parea usor, provocarea este ceva mai complexa. Participantii selectati nu vor nu vor avea acces la telefoanele, calculatoare, televizor, ceasurile inteligente si nici la  dispozitivele inteligente de acasa. 

Totodata, acestia vor primi seifuri pentru a-si pastra aparatele electronice timp de 24 de ore, impreună cu un card cadou Amazon de 200 de dolari pentru a pune la punct un „kit de supravietuire” fara tehnologie. Unele sugestii pentru kitul de supravietuire includ o masina de scris pentru inlocuirea computerelor, hartie pentru inlocuirea textelor, vopsea si pensule pentru a inlocui arta plastica a selfie-ului. De asemenea, acestia vor trebui sa ofere un feedback despre aceasta experienta. 

Pentru a aplica, compania solicita cateva informatii personale si o intrebare de 100 de cuvinte despre motivul pentru care ai dreptul sa participi. Doritorii pot sa aplice pana pe 26 martie, iar castigatorii vor fi anuntati pe pagina de YouTube a companiei pe 29 martie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>