Au aparut primele imagini oficiale cu noul telefon pliabil de la Xiaomi

Primul smartphone pliabil de la Xiaomi a fost lansat in urma cu cateva zile. Este de menționat ca smartphone-ul nu este un produs finit, avand in vedere ca modulul camerei si afisajul principal nu au fost introduse in momentul de fata. 

Imaginile publicate dezvaluie, totusi, designul telefonului si ne ofera cel mai bun aspect al dispozitivului de pana acum. Xiaomi a anuntat lansarea a trei smartphone-uri pliabile in acest an si se asteapta ca acesta sa fie primul. Dupa cum se poate observa, compania intentioneaza sa adopte o abordare similara cu cea a designului de la Samsung. Primul sau smartphone pliabil va semana cu Galaxy Z Fold 2, deoarece se va plia spre interior, ca o carte.

Afisajul principal al telefonului va fi bine protejat, iar ecranul secundar mare va fi inclus in exterior. Smartphone-ul va fi realizat din metal si sticla, iar cele trei camere vor fi asezate pe spate. In acest moment, nu este clar cu ce specificatii va veni noul model de la Xiaomi, insa cel mai probabil, compania va opta pentru optiuni de ultima generatie. 

Se vehiculeaza ca producatorul va lansa trei modele pliabile in 2021, iar fiecare dintre acestea va avea un design diferit. Clientii spera ca Xiaomi va putea sa reduca preturile unui astfel de model, comparativ cu cele de la Samsung si Huawei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>