Satelitii Starlink sunt meniti sa ofere servicii de internet pe Pamant

O racheta SpaceX Falcon 9 a lansat duminica ultimul lot de 60 de sateliti Starlink si s-a intors cu succes pe Pamant. Potrivit SpaceX, a marcat un nou record de zbor si aterizare pentru Falcon 9. 

Satelitii fac parte din constelatia Starlink si sunt meniti sa ofere servicii de internet pe Pamant. Compania are permisiunea de a lansa 12.000 de sateliti ca parte a proiectului si pana in prezent, a lansat peste 1.000 de unitati in orbita. 

Starlink are, de asemenea, aproximativ 10.000 de utilizatori in programul beta lansat anul trecut. Servicul integral costa 499 de dolari, iar cu un abonament lunar de 99 de dolari, acestia pot beneficia de o viteza a internetului, estimata intre 70 si 130 Mbps. Luna trecuta, compania a deschis precomenzi pentru Starlink in SUA, Canada si Marea Britanie luna, cu o taxa de depozit de 99 de dolari. 

Lansarea de duminica de la Centrul Spatial Kennedy al NASA a fost cea de-a doua in ultimele zile pentru SpaceX, care a trimis joi o alta racheta Falcon 9 de la Statia Fortei Spatiale Cape Canaveral. Urmatoarea misiune Starlink este programata provizoriu pentru 21 martie, de la Cape Canaveral. 

Starlink este o constelatie de sateliti construita de SpaceX cu scopul de a oferi servicii de internet pe Pamant. Proiectul va include mii de sateliti de dimensiuni reduse care functioneaza in combinatie cu statiile de emisie-receptie terestre.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>