Samsung spune ca ar putea sari peste Galaxy Note anul acesta

Compania a anuntat imposibilitatea de a livra un nou Galaxy Note in 2021, invocand dificultati in lansarea a doua telefoane emblematice in cursul aceluiasi an.

„Galaxy Note este pozitionat ca un model de calitate superioara in portofoliul nostru de afaceri”, a declarat un DJ Koh fostul CEO de la Samsung. „Lansarea modelului poate fi amanata, de aceea incercam sa-l aducem anul viitor”, a mai adaugat acesta. 

Comentariile au venit in timp ce Samsung a dat un semnal de alarma cu privire la lipsa globala a semiconductorilor, spunand ca afacerea sa va fi afectata probabil in trimestrul urmator. Cu toate acestea, intarzierea potentiala si anularea noului Galaxy Note este aparent separata. Koh spune ca este vorba mai mult despre eficientizarea gamei, potrivit Bloomberg. 

Lansarea unui Galaxy Note in acest an este departe de a fi un lucru sigur. Samsung a indicat planuri de a aduce caracteristica sa principala a stiloului pe mai multe telefoane din gama Galaxy, provocand speculatii ca linia ar putea ajunge la sfarsit. 

Cu toate acestea, un raport Yonhap anunta ca Samsung se pregatea la vremea respectiva de lansarea noului model pentru 2021. Compania refuzase sa comenteze despre existenta acestui dispozitiv, sugerand ca planurile de a „aduce unele dintre cele mai indragite caracteristici ale Galaxy Note in mai multe categorii de dispozitive in 2021” sunt in cap de lista. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>