Microsoft introduce functia Xbox Auto HDR pentru Windows

Microsoft intentioneaza sa adauge suport HDR la peste 1.000 de jocuri pe computer. Producatorul de software testeaza o noua caracteristica Auto HDR pe Windows 10 care functioneaza la fel ca pe cele mai recente console Xbox Series S si X. 

Suportul Auto HDR va adauga un interval dinamic ridicat la un numar mare de jocuri DirectX 11 si DirectX 12, atat timp cat utilizatorii beneficiaza de un monitor HDR compatibil. „Este o functie de platforma perfecta, care ofera o noua si umitoare experienta de joc, profitand din plin capacitatile monitorului HDR”, spune Hannah Fisher, un manager de programe DirectX la Microsoft.

Auto HDR poate fi activat in cea mai recenta versiune de testare Windows 10 (21337) pentru Windows Insiders, iar daca nu vine activat automat, utilizatorii il pot comuta din partea de afisare a setarilor. Auto HDR este deocamdata in previzualizare si doar o parte dintre jocurile de top DirectX 11/12 o vor accepta. Microsoft lucreaza, de asemenea, pentru a optimiza performanta si pentru a remedia unele probleme, iar compania recunoaste ca „Auto HDR necesita o anumita putere de calcul GPU pentru implementare”.

Pe langa functia Auto HDR, cea mai recenta versiune de testare a Windows 10 include, de asemenea, imbunatatiri la nivelul desktop-urilor virtuale, o actualizare a aspectului File Explorer si chiar unele modificari ale aplicatilor incorporate, precum Notepad. 

Windows 10 va include in curand fundaluri personalizate pentru fiecare desktop virtual, adaugand, totodata, umplutura suplimentara intre elementele din File Explorer. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>