Aplicatia care nu ii lasa pe adulti sa trimita mesaje adolescentilor

Instagram introduce noi politici care limiteaza interactiunile dintre adolescenti si adulti pentru ca platforma sa fie cat se poate de sigura pentru tinerii utilizatorii. Aplicatia a interzis adultilor sa trimita mesaje directe adolescentilor daca acestia nu se afla pe lista urmaritorilor si introduce asa-numitele „instrucțiuni de siguranta” ce vor fi afisate adolescentilor in moemntul in care „prezinta un comportament potential suspect”. 

Aceste instructiuni de siguranta ofera tinerilor optiunea de a raporta sau bloca adultii care trimit mesaje. Solicitarile vor reaminti utilizatori adolescenti sa nu se simta presati daca acestia nu doresc sa imparatseasca informatii, fotografii sau videoclipuri cu persoane necunoscute. 

Compania nu detaliaza modul de functionare a sistemului, dar spune ca un astfel de comportament suspect ar putea include trimiterea „unui numar mare de cereri de prieteni sau mesaje catre persoanele sub 18 ani”. Instagram, aplicatie destinuta de gigantul Facebook, anunta ca aceasta functie va fi disponibila in unele tari cat de curand, iar la nivel global, ceva mai tarziu. 

In plus, noii utilizatori vor fi incurajati sa bifeze optiunea profilului privat. Daca aleg sa-si creeze un cont public, Instagram le va trimite ulterior o notificare, specificand avantajele unui cont privat si reamintindu-le, totodata, ca isi pot verifica tot timpul setarile. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>