WhatsApp testeaza o noua functie: fotografiile se autodistrug dupa ce au fost vizualizate

Se pare ca WhatsApp intentioneaza sa lanseze o noua functie, atat pentru aplicatiile sale Android, cst si pentru iOS, dar nu exista inca nicio confirmare potrivit careia noua caracteristica va aparea la scara larga. 

Dupa ce a fost aspru criticata pentru ca a anuntat ca va imparti cu Facebook datele personale pe care le colecteaza de la utilizatori, WhatsApp transmite ca va lansa noua functie care va autodistruge fotografiile partajate dupa un anumit interval. Trackerul de actualizare WhatsApp explica ca aceste fotografii programate pentru autodistrugere nu pot fi importate sau copiate din chat. Cu toate acestea, WhatsApp nu a implementat o functie care ar putea impiedica persoana de la celalalt capat sa faca o captura de ecran inainte ca temporizatorul sa se termine si fotografia sa dispara. 

Una dintre capturile de ecran dezvaluite de WABetaInfo sugereaza ca, daca utilizatorii parasesc chat-ul in timpul in care s-a distribuit fotografia autodistructiva, acestia nu vor mai putea sa o vizualizeze. Desi se cunoaste informatia potrivit careia in partea stanga a casutei de text se va situa un cronomentru, nu se cunosc informatii despre durata de „viata” a fotigrafiei inainte de a fi stearsa. 

WhatsApp are deja o functie similara denumita „self-deleting messages”, insa conversatia  poate fi stearsa numai duopa o perioada de 7 zile. Pana atunci, persoana de la capatul opus, poate avea acces la toate fisierele partajate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>