Noua tehnologie „Deep Nostalgia” aduce la viata cele mai vechi fotografii

Deep Nostalgia, noua intleligenta artificiala care da viata fotografiilor vechi, in format video, a inceput sa faca valuri pe Twitter in ultimele zile. Potrivit site-ului oficial, serviciul a fost lansat de compania My Heritage si foloseste tehnologia licentiata de la D-ID, o companie specializata in reconstituirea videoclipurilor, printr-o secventa fixa de miscari si gesturi. 

Noua tehnologie da viata imaginilor vechi ale unor personaje istorice precum presedintele american Abraham Lincoln, luptatorul indian pentru libertate Bhagan Singh si multi altii. Deep Nostalgia poate face acelasi lucru pentru aproape orice imagine veche. 

Programul foloseste videoclipuri pre-inregistrate cu miscari ale fetei si il aplica pe cel care se potriveste cel mai bine pentru fotografia statica. Scopul sau este acela de a permite utilizatorilor sa incarce fotografii ale celor dragi decedati si de a-i vedea intr-o realitate simulata. 

Utilizatorii trebuie pot sa isi faca un cont gratuit pe MyHeritage si apoi sa incarce o fotografie. Aceasta trece prin mai multe filtre automate, iar procesul de conversie dureaza intre 10 si 20 de secunde. De acolo procesul este automatizat, site-ul imbunatateste imaginea inainte de a trece prin filtre si de a crea un gif. Puteti incarca cinci fotografii gratuit pe site-ul MyHeritage, dupa care trebuie sa va inregistrati pentru un cont platit. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>